Український пекар на честь подій в Чорнобаївці розробив новий сорт хліба

"Обгорілі російські "орки", "іскри від залпів української артилерії" та "порох", входять до складу хліба "Чорнобаївський", рецепт якого розробив київський пекар Андрій Пивовар

Михайло Хомченко

Розробивши новий різновид хлібу, Пивовар зробив свій внесок у увічнення подій у селищі Чорнобаївка – передмісті Херсона, де ЗСУ дев'ять разів завдавали ракетних та артилерійських ударів по позиціях рашистських загарбників. Втрати останніх обчислюються десятками одиниць техніки та сотнями – особового складу.

Про це повідомляє Depo.Херсон з посиланням на повідомлення Пивовара в Facebook.

"Символізм цього хліба полягає в тому, що чорнослив – це орки, що обгоріли, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх, звичайно ж, – порох!", – пише Андрій Пивовар.

Він зазначає, що не тримає розроблений ним рецепт хліба "Чорнобаєвський" у секреті та готовий поділитися ним з усіма охочими.

Нагадаємо, розташоване біля Херсона селище Чорнобаївка цікаве не тільки знаменними подіями, які відбувалися там останнім часом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Херсон